Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ernst de Kievit vertrekt bij Reos

Mark van Dorresteijn
Ernst de Kievit, bestuurder-directeur van Reos, gaat per 1 juni 2014 met pensioen en zal zijn werkzaamheden voor Reos beëindigen.
Ernst de Kievit vertrekt bij Reos

Vanaf de oprichting van Reos, bijna tien jaar geleden, is hij bestuurder van de adviesorganisatie voor eerstelijnszorgverleners in de regio’s Zuid-Holland Noord, Amstelland en Haarlemmermeer en Midden-Holland. Daarvoor was hij directeur van de Districts Huisartsenvereniging Rijnland & Midden-Holland.

Afscheid

De Kievit over zijn vertrek: ‘Het is een mooi moment om afscheid te nemen. Reos heeft bewezen een toegevoegde waarde te hebben in het zorgveld en het Reos-team biedt veel kwaliteiten die van grote waarde zijn om eerstelijnszorgverleners te helpen bij de veranderingen die op hen afkomen. Ik zal met vertrouwen de organisatie verlaten. Vanaf de zomer ga ik genieten van mijn vrije tijd, maar ik zal ook als zelfstandig adviseur actief te blijven.’

Opvolging

De raad van toezicht van Reos zal zich op korte termijn beraden op opvolging.

Reos biedt advies en begeleiding aan eerstelijnszorgverleners in de regio’s Amstelland Haarlemmermeer, Midden-Holland en Zuid-Holland Noord. Doel is om samen met eerstelijnszorgverleners te zorgen voor een sterke en geïntegreerde eerste lijn. Adviseurs van Reos begeleiden bij samenwerkingsprojecten en adviseren bij vraagstukken over praktijkvoering.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.