Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Errol Stoové is nieuwe voorzitter bij Humanitas

Sarah Berends
Errol Frank Stoové is per 15 april benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen bij de Rotterdamse Stichting Humanitas. Hans Kevenaar is op dezelfde datum als lid toegetreden tot de raad van commissarissen.
Errol Stoové is nieuwe voorzitter bij Humanitas
Foto: International Social Security Association (ISSA)

Stoové was acht jaar werkzaam voor de gemeente Haarlem, als directeur Welzijn, Sociale Zaken en gezondheid. Als topambtenaar was hij onder meer zeven jaar directeur van het Centraal Orgaan Asielzoekers en tot 2013 voorzitter van de raad van bestuur van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Sinds 2010 is hij president van de International Social Security Association (ISSA). Stoové is de opvolger van Jaap Wolf.

Kevenaar

Kevenaar studeerde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is voormalig bestuurder van het Franciscus Ziekenhuis te Roosendaal en Triversum in Alkmaar. Sinds 2009 is hij als financieel deskundige op het gebied van zorgvastgoed werkzaam bij de Parnassia Groep. Daarnaast is hij lid van de landelijke Taskforce van GGZ Nederland die adviseert over de nieuwe financiering van de kapitaallasten in zowel cure als care. Kevenaar neemt zitting in de raad op voordracht van de Stichting Huurdersbelangen Humanitas. Hij is de opvolger van Hans Kombrink, zijn zittingstermijn is aan het eind van dit jaar verstreken.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.