Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Extra geld verpleeghuiszorg alweer verdampt’

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De voorgenomen bezuiniging op de Wlz vanaf 2017 is nog altijd niet van tafel. De volgend jaar geplande bezuiniging op de wijkverpleging van 100 miljoen euro evenmin. ActiZ en ZN zijn zeer bezorgd.
'Extra geld verpleeghuiszorg alweer verdampt'
Foto: Stockxchng

Brancheorganisatie ActiZ laat weten weliswaar blij

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Een weloverwogen efficientiebeleid verdient de voorkeur ook in de wijkverpleging en verpleeghuiszorg.Meer of minder geld betekent nog niet per definitie dat de kwaliteit onder druk staat.Een probleem in de zorgexploitatie kan ook gevormd worden door: vastgoed,energiekosten,personele kosten,farmaceutische kosten en cateringkosten.
   Daarom kijk ook op http://www.stgeerstelijnsklinieken.nl
   Een structurele verandering verdient de voorkeur in ons zorgstelsel.Er is geen enkel bezwaar om de jaarrekeningen eens goed te onderzoeken.
   Veel succes!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.