Faillissement voor Pasana Zorggroep

De Pasana Zorggroep, waar ziekenhuis De Sionsberg onder valt, wil faillissement aanvragen. Dat blijkt uit een persverklaring van De Friesland Zorgverzekeraar. Actuele financiële problemen bij het ziekenhuis vormen de aanleiding voor de faillissementsaanvraag. Omdat er via het vastgoed een directe relatie bestaat tussen het ziekenhuis en de zorginstellingen hebben de problemen van De Sionsberg ook directe gevolgen voor de ouderenzorg.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Faillissement voor Pasana Zorggroep

De Friesland heeft een stichting ‘Continuïteit Zorgverlening Friesland’ opgericht. Met deze zogenaamde vangnetstichting wordt er voor gezorgd dat de ouderenzorg van De Pasana Zorggroep wordt gecontinueerd.

Diana Monissen

Voorzitter raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar, Diana Monissen: ‘Het nieuws over De Sionsberg en De Pasana Zorggroep leidt tot veel ongerustheid onder bewoners en patiënten. Vanuit onze verantwoordelijkheid doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat de zorg in de ouderenzorg gewoon door kan gaan totdat er een nieuwe aanbieder is die de zorg van De Pasana Zorggroep wil overnemen, vandaar de oprichting van een vangnetstichting. Ook

0
60

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.