Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frank Staal verlaat Riethorst Stromenland

De voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie De Riethorst Stromenland in Raamsdonksveer heeft zijn vertrek aangekondigd. Hij stopt per 31 december 2016 na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in de ouderenzorg.
staal400.jpeg

Frank Staal: ‘Na 25 jaar te hebben gewerkt als voorzitter raad van bestuur van deze prachtige organisatie is het tijd de organisatie over te dragen. Inmiddels heb ik veertig jaar gewerkt en wordt het tijd een pas op de plaats te maken en meer te gaan genieten van mijn privéomgeving. Ook is mijn voormalige betrokkenheid bij Woning Stichting Geertruidenberg (WSG) als voorzitter van de raad van toezicht nog steeds niet afgerond en wil ik De Riethorst Stromenland hiermee op geen enkele manier belasten. Dit besluit is in goed overleg  met de raad van toezicht van De Riethorst Stromenland genomen, het belang van de organisatie staat hierbij voorop. Het is een prachtige organisatie met elf zorglocaties in vijf gemeenten waar medewerkers met grote betrokkenheid en inzet werken aan de kwaliteit van zorg en het dagelijks welzijn van de cliënten. Er wordt goed voor cliënten gezorgd, wat ook door de buitenwereld wordt gezien.’

Nieuwe collega
De heer Hegeman, voorzitter raad van toezicht van De Riethorst Stromenland: ‘Sinds vorig jaar is er een nieuwe collega binnen de raad van bestuur, Mireille de Wee. Zij doet het uitstekend en heeft een duidelijke koers voor ogen die in het belang is van de kwaliteit van zorg en het welzijn van de cliënten in onze verpleeg- en verzorghuizen. Mede met haar inzet en visie kan De Riethorst Stromenland zich op een goede manier verder ontwikkelen. De raad van toezicht buigt zich de komende tijd over de bestuurlijke invulling.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.