Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frank van der Lee partner bij BDO Consultants

Frank van der Lee is per januari 2015 benoemd tot Partner bij accountants- en adviesbureau BDO. Van der Lee geeft leiding aan de zorgpraktijk van BDO Consultants. Dat meldt vaktitel Consultancy.nl.
Frank van der Lee partner bij BDO Consultants

Sinds 2012 leidt Frank van der Lee de Healthcare praktijk van BDO Consultants.

CV

Frank van der Lee heeft een ruime ervaring opgedaan met advisering aan (inter)nationale ondernemingen, stichtingen en verenigingen – in zowel de profit als non-profit sector op het vlak van onder meer corporate finance, organisatie en interne controle. Na het behalen van zijn postdoctoraal Economie/Accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen startte Van der Lee in 1992 zijn carrière als Accountant bij KPMG. In 1997 verruilde hij het Big 4 kantoor voor branchegenoot BDO, daarna werkte hij zo’n drie jaar als Finance manager bij Shell. In 2001 keerde Van der Lee terug naar de adviesbranche, en werd hij als Senior Manager aangesteld bij Deloitte. Twee jaar later werd hij benoemd tot partner. In de ruim 12 jaar bij Deloitte leidde Van der Lee de zorgpraktijk van Deloitte in Midden-, Oost- en Noord-Nederland, en was hij onder meer betrokken bij de controle en advisering van vele zorginstellingen in cure- en caresector.

BDO

In september 2012 maakt Van der Lee de overstap naar BDO, waar hij zich richt op de Healthcare praktijk van BDO Consultants. In de afgelopen 2+ jaar was Van der Lee betrokken bij diverse adviestrajecten in de zorg, op het vlak van kostprijsonderzoeken, organisatieveranderingen (Lean), governance, treasury, vastgoed en fusies en overnames.

Partner

Per 1 januari 2015 heeft BDO Van der Lee benoemd tot partner. Onlangs werd het accountants- en adviesbureau al versterkt met de benoeming van twee partners: Rob Bouman (publieke sector) en Jeroen Cremers (zorg).

Naast zijn werk voor BDO is Van der Lee lid van de raden van toezicht van ZorgAccent en GGz Centraal, en werkt hij als docent Accountancy bij Markus Verbeek Praehep. Tevens schrijft hij artikelen voor diverse zorgmagazines.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.