Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frans van Houten bij ‘BeSturen op digitale innovatie’

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Frans van Houten, bestuursvoorzitter van Philips, is een van de sprekers op het congres ‘BeSturen op digitale innovatie in de Zorg’ van 30 juni. Hij zal zijn visie geven op de rol van de zorgbestuurders bij de digitalisering van hun organisatie.
Houten

Onder leiding van Van Houten heeft Philips een strategische ommezwaai gemaakt waarna het concern zich toelegt op innovatieve technologische oplossingen voor de gezondheidszorg. De voormalige lichtdivisie, Philips Lighting is ondergebracht in een apart bedrijf dat vorige week naar de beurs is gebracht.

Veranderende werkprocessen en verdienmodellen
Van Houten zal in discussie gaan met een aantal hoofdrolspelers in de zorgsector en met de bestuurders in de zaal. Tevens zal hij stilstaan bij de nieuwe rolverdeling tussen alle partijen waaronder patiënten, specialisten en spelers in de medische technologiewereld. Werkprocessen en verdienmodellen veranderen. Zorgpaden kunnen beter worden ondersteund of anders worden ingericht. Het congres wordt georganiseerd door Zorgvisie en The Boston Consulting Group in Amsterdam.

Congres BeSturen op digitale innovatie in de Zorg Wat gebeurt er na de eHealth Week 2016? In het congres ‘BeSturen op digitale innovatie in de Zorg’ ligt de nadruk op besturen. Wat moet ú doen om digitale innovaties van de grond te krijgen binnen uw organisatie? Met als sprekers onder meer Leon van Halder, bestuursvoorzitter Radboud UMC, en Eric Peterson CEO van Duke Clinical Research Institute. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.