Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Franse ziekenhuisgroep in zee met UltraGenda

Annelies Vermeulen
Générale de Santé, de grootste privé-ziekenhuisgroep in Frankrijk, heeft gekozen voor UltraGenda oplossingen. Alle zestig ziekenhuizen worden uitgerust met UltraGenda Pro, UG Track Pro en UG Contacts Store.
Franse ziekenhuisgroep in zee met UltraGenda

De planning in UltraGenda Pro gebeurt op basis van aanvragen voor ingrepen. Die aanvragen worden geregistreerd in het klinisch systeem ‘Hospital Manager’ van de firma Softway Médical en via visuele integratie naadloos aan UltraGenda Pro doorgegeven. Tijdens het pre-operatief onderzoek wordt de anesthesiemethode geregistreerd in de anesthesietoepassing ‘Diane’ van Bow Médical en van daaruit ook aan UG Pro doorgegeven. Ook de geplande opnames, allergieën, besmettingen en dergelijke worden via HL7 ter beschikking gesteld van UG Pro.

Patiëntinformatie

Omdat al deze informatie, samen met alle andere patiëntinformatie ook zichtbaar is in UG Track Pro, kan de verantwoordelijke van het OK-team op de vooravond van de ingreep het werkschema van chirurgen, anesthestisten, verplegend personeel en zalen met eenvoudige drag-and-drop in UG Track Pro vastleggen.

Up-to-date informatie

Via UG Contacts Store kan de OK-verantwoordelijke en het ziekenhuismanagement op elk ogenblik beschikken over accurate en up-to-date informatie om beslissingen op elk niveau te ondersteunen. Ook de in Frankrijk wettelijk verplichte rapporten met betrekking tot OK-activiteit kunnen vanuit UG Contacts Store automatisch worden gegenereerd. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Europese ziekenhuizen kiezen voor UltraGenda

iSOFT neemt afsprakenplanner UltraGenda over

1 REACTIE

  1. Een boeiend Debat kan dit in NL opleveren met de Nederlandse Ziekenhuizen om in UltraGenda te investeren , kijkend naar het Debat dat Europese Ziekenhuizen kiezen voor UltraGenda. Samenwerken in ICT op Europees niveau kan Miljarden opleveren. Interessant voor de Minister van Financien !!!

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.