Fundis blijft voor LangeLand vechten

Zorgorganisatie Fundis houdt interesse in het LangeLand Ziekenhuis. ‘Een goede doorstart van het ziekenhuis staat voor ons voorop’, stelt Jeroen van den Oever, bestuursvoorzitter van Fundis.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Fundis blijft voor LangeLand vechten

Het gerechtshof in Amsterdam zette op donderdag 27 februari een streep door de overname van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer door Fundis (voorheen Vierstroom). Volgens de rechter was nog niet voldaan aan enkele risicomatigende voorwaarden. Van den Oever legt uit dat de Ondernemingsraad juist op dat gebied gelijk kreeg. ‘Het ging dus niet om inhoudelijke bezwaren en wat ons betreft is een investering van onze kant nog niet verkeken als dat het ziekenhuis kan redden. We moeten kijken wat wijsheid is.’ Van den Oever betreurt het dat er opnieuw onzekerheid is ontstaan. ‘Onze topprioriteit is dat het ziekenhuis overleeft, want

0
25

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.