Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fusie Noord-Hollandse ggz-organisaties een feit

GGZ Noord-Holland-Noord en GGZ-centrum Westfriesland gaan per 1 april fuseren. De organisaties voor geestelijke gezondheidszorg gaan samen verder onder de naam GGZ Noord-Holland-Noord.

Voor deze naam is gekozen omdat deze het werkgebied van de nieuwe organisatie omschrijft. Deze fusie komt voort uit de overtuiging van beide organisaties dat zij op een natuurlijke wijze bij elkaar horen. De samenwerking moet leiden tot kwaliteitsverbetering in de zorgverlening en een completer aanbod voor cliënten.

Bestuurlijke fusie

De personele fusie was al per 1 januari van dit jaar een feit. Nu hebben de organisaties ook een gezamenlijke raad van bestuur en toezicht. Adriaan Jansen wordt bestuursvoorzitter van de nieuwe organisatie. Bestuursvoorzitter van GGZ-centrum Westfriesland Jan Langeveld wordt lid van de raad van bestuur. Bij GGZ Noord-Holland-Noord zijn zo’n 1800 mensen werkzaam. (Zorgvisie – Jolande den Hollander)

Lees ook:

NMa keurt fusie Noord-Hollandse ggz goed

Fusie Noord-Hollandse ggz-organisaties

Hans de Bont verlaat GGZ Noord-Holland-Noord

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.