Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Geen zorgakkoord VWS en Abvakabo FNV

Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) vindt dat hij zaterdag een redelijk voorstel heeft gedaan in de onderhandelingen met Abvakabo FNV over de toekomst van de thuiszorg. Hij wacht nu op een reactie van de vakbond om verder te praten. Inmiddels hebben de bonden wel ingestemd met het sociaal akkoord.
Geen zorgakkoord VWS en Abvakabo FNV
Foto: ANP - Evert-Jan Daniels
Premium

Zaterdagmiddag lichtte de bewindsman zijn

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Beste Kees Janssen. In dit regeltjesland is er een (1) bestaanszekerheid : de overtallige ambtenaar. Deze staatssecretaris gaat niet met alle betrokkenen tegelijk om de tafel zitten.? ? Zou het dan te snel tot een accoord komen ?? Of speelt hier het adagium : divide et impera ? ? Speel de betrokken partijen tegen elkaar uit. ? ? P.s. De digitale corrector gaf overigens aan : dividend et impera ? ? Tja .

  2. Lees alle reacties
  3. Overhandelingen heen en weer , wellicht wordt vergeten dat thuiszorgorganisaties ook nog vooruit moeten kijken, zeker mbt het aanbieden van contracten voor personeel is dit voor de de overheid een hele makkelijke opgave, vandaag linksom morgen rechtsom, voor de thuiszorg een moeilijke opgave, je kunt er totaal geen planning meer op maken. Het wordt hoogtijd voor duidelijkheid zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Met deze kastje naar de muur politiek hebben we het wel effe gehad.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.