Genomineerden Zorgmanager en Talent van het Jaar 2014

De genomineerden voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2014 zijn Willy Spaan, bestuursvoorzitter van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch, Jan Kimpen, bestuursvoorzitter van Universitair Medisch Centrum Utrecht en Jeroen van den Oever van Fundis, voorheen Vierstroom, in Gouda. Dat is vandaag bekendgemaakt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Genomineerden Zorgmanager en Talent van het Jaar 2014

Zij zijn voorgedragen door een selectiecommissie bestaande uit hoogleraar Pauline Meurs en organisatieadviseur Hanke Lange.

Zorgmanager van het Jaar

De genomineerden voor de titel Zorgmanager van het Jaar hebben een lange staat van dienst. Willy Spaan is sinds 2008 bestuursvoorzitter van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Tevens is hij deeltijd hoogleraar virologie bij het LUMC. Het ziekenhuis in Den Bosch is een opleidingsziekenhuis met een omzet van meer dan 300 miljoen euro. Jan Kimpen geeft sinds 2009 leiding aan het academische ziekenhuis voor Utrecht en omgeving. Bij UMC Utrecht werken meer dan 11.000 mensen. De jaaromzet bedraagt meer dan 1 miljard

1
67

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.