Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gerke Jager vertrekt als bestuurder Liante

Gerke Jager (56), lid raad van bestuur van Zorggroep Liante legt zijn functie per 1 juni aanstaande neer.
boardroomfotlia400.jpg

Jager treedt af na bijna 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij Zorggroep Liante en haar rechtsvoorgangers. De raad van toezicht schrijft: ‘Voor de heer Jager is een natuurlijk moment aangetreden om zijn werkzaamheden over te dragen. Vorig jaar is de nieuwe koers, die aansluit bij de veranderingen en de maatschappelijke ontwikkelingen binnen de ouderenzorg, in gang gezet. Nu deze koers vorm krijgt is het tijd voor een nieuwe stap. De Raad van Toezicht is de heer Jager zeer erkentelijk voor zijn langdurige inzet, waarmee hij een organisatie heeft neergezet die zich kenmerkt als betrokken, warm en mensgericht. Op dit moment is nog niet bekend hoe en waar de heer Jager zijn carrière voort zal zetten. De komende maanden zal hij zijn taken overdragen aan mevrouw Aukje van Kalsbeek, voorzitter Raad van Bestuur a.i. De Raad van Toezicht zal zich de komende periode over de opvolging buigen.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.