Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gerlach Cerfontaine weg uit raad van toezicht OLVG

Gerlach Cerfontaine treedt terug als voorzitter van de raad van toezicht van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in Amsterdam. Nu de bestuurlijke fusie tussen OLVG en Sint Lucas Andreas Ziekenhuis mede onder zijn leiding tot stand kwam, heeft hij besloten niet op te gaan voor een tweede termijn.
Gerlach Cerfontaine weg uit raad van toezicht OLVG
Foto: OLVG

‘Ik beschouw mijn taak bij het OLVG als voltooid nu de bestuurlijke fusie met het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis is gerealiseerd en een nieuwe raad van bestuur is geformeerd. De combinatie van ziekenhuizen, met een compleet pakket aan topklinische zorg en een grote opleidings- en onderzoeksfunctie, is klaar voor de toekomst’, laat Cerfontaine weten.

Bestuurlijke fusie
Op 1 maart werd de bestuurlijke fusie tussen het OLVG en het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, twee grote topklinische ziekenhuizen in Amsterdam, een feit. Sinds die datum vormen de raden van bestuur een personele unie. Wie de voorzittersrol van de raad van toezicht van het OLVG van de heer Cerfontaine overneemt, maakt het ziekenhuis binnenkort bekend. De raad van toezicht van het OLVG bestaat nu uit: drs. C.W. Gorter, drs. J.M.M. Willemse, drs. N.A. Vermeulen MBA en drs P. Wilson.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.