Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties9

GGZ-patiënt zwaargewond bij brand in Emmen

Een 36-jarige man is gisteravond zwaargewond geraakt bij een brand in een ggz-kliniek in Emmen. Het vuur ontstond rond elf uur in de kamer van de man, die in een kliniek achter het Scheper Ziekenhuis was opgenomen.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De brand was anderhalf uur later geblust. Het slachtoffer werd na reanimatie overgebracht naar het naastgelegen ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het met hem gaat. (ANP)

Lees ook:

Bewoner verzorgingscentrum dood door brand

Man overleden in ggz-kliniek

Ontslagen bij ggz-instelling Arkin na dood patiënt

9 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Ik kan je verzekeren Kaatje dat dit niet het geval is. Moeder en zus van Frank zijn nu al ruim 2 jaar met de zaak bezig en aan het eind van hun Latijn. Wat ze willen is een soort van genoegdoening, denk ik, en natuurlijk er voor zorgen dat zoiets nooit weer kan gebeuren.

  3. Ik heb twee weken geleden het genoegen gehad op de gesloten afdeling van de GGZ in Emmen te mogen logeren en ik kan beamen dat er binnen deze afdeling van de GGZ wel meer mis is. Er werkt (op een enkele uitzondering na) een compleet uitgeblust team, waarvan de meeste teamleden liever niet uit hun veilge kantoortje komen, behalve om te roken of iemand in de isoleercel te gooien……..

  4. De persoon in kwestie is een goede vriend van mij. Hij is zondag, mede op ons advies gedwongen opgenomen en heeft vervolgens geen medicijnen gekregen en is ook niet gesepareerd. Zoals ik de zaak beoordeel is er sprake van grove nalatigheid.
    ir. Wijnand Beukema
    Assen

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.