Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Groenhuysen kiest voor ecd mijnCaress

Zorgvisie ict
Stichting Groenhuysen heeft gekozen voor mijnCaress van PinkRoccade Healthcare als integraal elektronisch cliëntendossier (ecd). mijnCaress biedt Groenhuysen integrale ondersteuning bij zorgverlening aan ouderen, zowel in de thuisomgeving als in de woonvoorziening.
Groenhuysen kiest voor ecd mijnCaress
Foto: ANP - Lex van Lieshout

Groenhuysen startte in 2012 een selectie voor een nieuw ECD. Het uitgangspunt daarbij was om zorg, behandelaren en administratie eenvoudig informatie te laten delen om zo de effectiviteit en efficiëntie van de zorgondersteuning te verhogen. Met begeleiding van adviesbureau Furore doorliep Stichting Groenhuysen een selectietraject met demonstraties, referentiebezoeken en workshops met verschillende softwareleveranciers. In een proof of concept testten tientallen medewerkers vanuit hun eigen discipline de werking en gebruiksvriendelijkheid van de geselecteerde applicaties. De keuze viel hierbij op mijnCaress van PinkRoccade Healthcare.

Gebruik

De implementatie is inmiddels gestart en is een samenwerking tussen Groenhuysen, Furore en PinkRoccade Healthcare. Ook bundelen Stichting Groenhuysen en PinkRoccade hun expertise bij het realiseren van nieuwe functies binnen mijnCaress. In januari 2014 neemt Groenhuysen mijnCaress in gebruik.

Stichting Groenhuysen

Groenhuysen biedt zorg aan ouderen in de regio Roosendaal. Met een brede dienstverlening, variërend van gemak en comfort tot intensieve zorg, zetten 2300 medewerkers en 700 vrijwilligers zich dagelijks in voor de zorg van 4000 cliënten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.