Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gryphon lanceert anti-bacteriële barcodescanners voor zorg

Annelies Vermeulen
Datalogic lanceert nieuwe modellen van de serie barcodescanners Gryphon™ 4000. De serie Gryphon HC barcodescanners is bestemd voor de gezondheidszorg en andere bacteriologisch gevoelige omgevingen met speciale voorzieningen voor patiënten.
Gryphon lanceert anti-bacteriële barcodescanners voor zorg

De barcodescanners Gryphon HC beperken de verspreiding van ziektekiemen met afgesloten elementen die geschikt zijn voor ontsmettingsmiddelen. Die elementen zijn ontwikkeld met op ionen gebaseerde, antibacteriële additieven in combinatie met een binnen de sector toonaangevende dichtingsgraad. Ze zijn bestand tegen dagelijkse reiniging met zeer krachtige ontsmettingsmiddelen om de groei van micro-organismen te verhinderen. De sterke weerstand van die afgesloten elementen verlengt de levensduur van het product, verbetert de prestaties tijdens het scannen en waarborgt vooral ook het recht van de patiënt om snelle en nauwkeurige gegevens over medische behandelingen te verkrijgen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Ziekenhuisbacterie rukt op in Europa

VUmc zet speurhond in tegen bacterie

Bacterie gevonden in Eramus Medisch Centrum

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.