Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hanneke Dessing nieuwe directeur Diabetes Fonds

Mark van Dorresteijn
Hanneke Dessing is per 1 juni benoemd tot nieuwe directeur van het Diabetes Fonds. Dessing werkt ruim zeven jaar voor het Diabetes Fonds, waarvan de afgelopen vier jaar als adjunct directeur. In die functie was zij onder meer verantwoordelijk voor de voorlichting en fondsenwerving.
Hanneke Dessing nieuwe directeur Diabetes Fonds

Dessing heeft verder verschillende marketing- en managementfuncties bekleed, waaronder bij enkele toonaangevende marketingcommunicatiebureaus.

Dessing

‘De afgelopen jaren heb ik bij kunnen dragen aan de verdere professionalisering van het fonds’, laat Dessing weten naar aanleiding van haar benoeming. ‘We hebben veel bereikt, maar er liggen nog veel uitdagingen voor ons. Diabetes is nog steeds een onderschatte ziekte in Nederland, met ingrijpende gevolgen voor de mensen die ermee te maken hebben. De sterke groei van diabetes vraagt om een versnelling in wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Het is mijn ambitie om aan die versnelling bij te dragen en de droom van veel mensen, leven zonder diabetes, dichterbij te brengen.’

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Diabetes Fonds )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.