Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hannie Olij nieuwe bestuursvoorzitter van Timon

Mark van Dorresteijn
Hannie Olij is per 1 januari 2013 de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie Timon. Zij is op dit nog directeur Zorg en lid van de raad van bestuur.
Hannie Olij nieuwe bestuursvoorzitter van Timon
Foto: Timon

Olij vervangt Johan van der Veer die zich na 23 jaar in het bestuur wil richten op een nieuwe uitdaging. ‘De start van een nieuwe beleidsperiode (2013 – 2016) met ingrijpende veranderingen, mogelijkheden en uitdagingen is een goed moment om het stokje door te geven’, aldus Van der Veer. In januari en februari zal hij zijn werkzaamheden afronden, op 31 december zal hij zijn functie van voorzitter neerleggen.

Timon Woongroepen

Johan van der Veer is jarenlang ‘boegbeeld’ van Timon geweest. Hij heeft grote nadruk gelegd  op het verbinden van professionele zorg  en samenleving en op het betrekken van vrijwilligers en maatschappelijke verbanden, waaronder kerken en diaconieën. De ontwikkeling van het woon-zorg-concept van de Timon Woongroepen, waarbinnen vrijwilligersinzet verbonden wordt met professionele hulp en waar herstel van ‘het gewone leven’ plaatsvindt, is hiervan een goed voorbeeld. Onder zijn leiding heeft Timon zich ontwikkeld tot een organisatie die in met name grootstedelijke regio’s zorg biedt: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.