Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans de Veen vertrekt bij Mondriaan

Hans de Veen legt met ingang van 1 september aanstaande op eigen verzoek zijn functie als bestuursvoorzitter van Mondriaan neer. Hij heeft meer dan dertig jaar leidinggegeven in de geestelijke gezondheidszorg, waarvan ruim zestien jaar in een bestuursfunctie.
bestuur400.jpg

De raad van toezicht betreurt het vertrek van Hans de Veen, maar respecteert zijn keuze. In de afgelopen zes jaar heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan Mondriaan en de geestelijke gezondheidszorg in Zuid-Limburg.

Wervingsprocedure
Om de continuïteit van het bestuur te bevorderen en vanwege haar inmiddels ruimschoots gebleken bestuurlijke kwaliteiten heeft het toezicht besloten om Julliëtte van Eerd, momenteel lid van de raad van bestuur, per 1 september te benoemen in de functie van voorzitter. Voor de vacante positie van lid raad van bestuur zal binnenkort de wervingsprocedure starten.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.