Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Schirmbeck toezichthouder bij Hartekamp Groep

Hans Schirmbeck is toegetreden als nieuw lid van de raad van toezicht van de Hartekamp Groep. De heer Schirmbeck was tot september 2015 directeur van de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland) en momenteel directeur/secretaris Hoofdbestuur van KNMT (Beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen).
schrimbeck400.jpg

Mark Bent heeft Jaap Pop – die recentelijk aan het einde van zijn tweede zittingstermijn was gekomen –  opgevolgd op als voorzitter. Mark Bent was tot voor kort voorzitter van de raad van bestuur van Spirit, organisatie voor Jeugdzorg in Amsterdam. Marga Haveman (Interim Manager)  is benoemd als vicevoorzitter. De raad van toezicht bestaat daarnaast uit Marian Zoodsma (lid van de raad van bestuur van Zaans Medisch Centrum) en Daan Boot (bestuurder a.s. van lid Raad van Bestuur a.i. van ziekenhuis VieCuri te Venlo).

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.