Hans Schoo: ‘Mijn hart ligt dichter bij de zorg’

Hans Schoo vindt tweeëneenhalf jaar bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) te kort. Maar de kans om als bestuurder in het Rijnstate ziekenhuis aan de slag te gaan, kon hij niet laten lopen.

Hans Schoo werkte tweeëneenhalf jaar als hoofdinspecteur bij de IGZ. In oktober is hij aan de slag gegaan bij Rijnstate ziekenhuis in Arnhem.

U verlaat de IGZ alweer na tweeëneenhalf jaar. Is dat niet snel?

‘Ja, ik vind dat te kort. Het is niet zo dat ik naar de IGZ ging als springplank naar een volgende baan. Hoofdinspecteur zijn is een heel interessante baan en ik ben in niets teleurgesteld in mijn werk bij de IGZ. Maar ‘Rijnstate kwam voorbij’, zoals dat zo mooi heet. Wat doe je dan? Ik besloot mee te doen en zat opeens midden in de

0
1863

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.