Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans van Goudoever benoemd tot hoogleraar Kindergeneeskunde

Mark van Dorresteijn
Hans van Goudoever is benoemd tot hoogleraar Kindergeneeskunde aan de Faculteit der Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam (AMC-UvA). Hij is tevens aangesteld als hoofd van de afdeling Kindergeneeskunde van het AMC.
Hans van Goudoever benoemd tot hoogleraar Kindergeneeskunde

Daarnaast is hij aangesteld als medisch afdelingshoofd Kindergeneeskunde van het VU medisch centrum (VUmc). De combinatie moet leiden tot een intensievere samenwerking tussen de academische kindergeneeskundige afdelingen in Amsterdam.

Goudoever

Van Goudoever was werkzaam als hoogleraar en vice-voorzitter aan de afdeling Kindergeneeskunde van het Kinderziekenhuis Erasmus MC-Sophia in Rotterdam. Hij is sinds 2003 lid van het Expertpanel Medische Wetenschappen van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek in Vlaanderen. Van Goudoever is tevens lid van de commissie Klinische fellows van ZonMW, de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.