Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

Hans van Putten start ZorgButler

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Zorgondernemer Hans van Putten start een nieuwe formule voor de ouderenzorg, de Zorgbutler. Daarmee biedt hij beschut wonen aan voor mensen die dagelijks begeleiding nodig hebben. De eerste ZorgButler moet in december 2015 zijn deuren openen, vertelt Van Putten in een gesprek met Zorgvisie.
Hans van Putten start ZorgButler
Premium

Zijn bedrijf De Drie Notenboomen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Zorg bundelen prima, maar mensen met een handicap en ouderen combineren slechte zaak! Stel de MENS centraal en niet de zorgbehoefte.
   Als 25 jarige met een handicap wil je toch niet in een bejaarden tehuis zitten, met alle respect voor de ouderen. Hoe wil je ooit een ”normale participatie’ van die jongeren maximaliseren?

  3. Van Putten heeft het gehad met zorgfabrieken en gaat er zelf 1 ontwikkelen.
   Heeft niks met teams en managers en gaat er zelf 1 creëren die zijn weerga niet kent.
   Onderliggend aan dit verhaal is natuurlijk dat de rek uit zijn groei is. En niet voldoende gekwalificeerde medewerkers kan vinden om de groei te bewerkstelligen. Vele wisselingen en een grote stip in het zwartboek gehandicapten zorg. En ondernemers die steen en been klagen over het pgb…kortom een mooi plan maar super ondoordacht met slechts 1 doel: zijn bankrekening en die van Loep nog verder te spekken. Om de zorg beter te maken is het hem allang niet meer bedoeld

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.