Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Waardenburg nieuwe bestuurder VGN

Hans Waardenburg, voorzitter raad van bestuur van Stichting Zuidwester, is op 7 april toegetreden tot het bestuur van de VGN. Samen met Heleen Griffioen neemt hij in het bestuur de portefeuille Werkgeverszaken op zich.
Hans-Waardenburg400.jpg

Het VGN-bestuur schrijft over de benoeming van Hans Waardenburg: ‘Hans Waardenburg beschikt over een ruime bestuurlijke ervaring binnen de gehandicaptenzorg. Zo was hij eerder werkzaam als voorzitter van raad van bestuur bij Middin. En ook heeft Waardenburg meerdere nevenfuncties vervuld in het toezicht bij speciaal onderwijs en rondom de beleidsontwikkeling voor mensen met NAH, in opdracht van de Hersenstichting.’

Cao
Waardenburg over zijn toekomstige rol bij de VGN: ‘Als bestuurslid van de VGN vind ik het onder meer belangrijk dat de CAO aansluit op de praktijk bij gehandicaptenzorginstellingen. Teams geven steeds vaker zelf invulling aan het werk. De CAO-afspraken moeten dit mogelijk maken. De gehandicaptenzorg is een prachtige sector om in te werken. Ik ga mijn steentje eraan bijdragen om dit zo te houden.’

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.