Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Harry Moeskops verlaat Amstelring

Bestuurslid Harry Moeskops verlaat Stichting Amstelring Groep per 31 december 2013.
Harry Moeskops verlaat Amstelring

Hans Klein Breteler, voorzitter raad van toezicht Stichting Amstelring Groep: ‘Harry Moeskops zette zich 30 jaar met volle overgave in voor de ouderenzorg en de sector lichamelijk gehandicapten. Betrokken en geïnspireerd door issues als diversiteit leidde hij samen met anderen Amstelring en haar voorgangers door de tijd.’

Werving

De raad van toezicht Amstelring heeft zich beraden over het al dan niet weer invullen van deze positie naast Inge Borghuis (lid raad van bestuur) en Rob van Dam (voorzitter raad van bestuur). De optie voor een tweehoofdig bestuur is overwogen. De actuele dynamiek in de zorg is echter zo ingrijpend dat grote bestuurlijke inzet nodig is om Amstelring naar een duurzame toekomst te leiden. De raad van toezicht gaat de derde bestuurderpositie invullen en de werving van een geschikte kandidaat is inmiddels in gang gezet.

 

CV

Harry Moeskops begon zijn carrière begin jaren tachtig als directeur van woonzorgcentrum De Klinker. Ruim tien jaar later volgde hij Paul Roovers op als algemeen directeur van de toenmalige Willem Drees Stichting, die aan 600 ouderen onderdak bood in vijf woonzorgcentra. Begin 2011 ontstond Amstelring in zijn huidige vorm, met Harry Moeskops als lid van de raad van bestuur.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.