Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Helma Zijlstra nieuwe directeur V&VN

Helma Zijlstra is de nieuwe directeur van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), het bestuur van V&VN heeft haar vrijdag 25 mei benoemd.
Helma Zijlstra nieuwe directeur V&VN

Oud-verpleegkundige Helma Zijlstra werkte jaren op de intensive care en daarna als leidinggevende, manager en directeur in diverse ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en in de GGZ. Zij studeerde bedrijfswetenschappen en strategisch beleid. Tot 2011 was zij directeur van Rhijnhuysen, een samenwerkingsverband van 16 zorgorganisaties in de regio Utrecht, gericht op ketenzorg en transmurale innovaties. Helma Zijlstra werkte ook een aantal jaren als interim-manager en consultant. Gedurende een aantal jaren was Helma Zijlstra lid van het bestuur van V&VN.

Procedure

Helma Zijlstra was een van de kandidaten in de procedure om een nieuwe directeur te vinden. In de afgelopen maanden had Helma Zijlstra al tijdelijk de rol van directeur van de landelijke beroepsvereniging.

Nieuwe voorzitter

V&VN zoekt momenteel ook een nieuwe voorzitter. Deze procedure is in de laatste fase. Naar verwachting benoemt de Ledenraad van V&VN op 21 juni de nieuwe voorzitter voor de beroepsvereniging. (V&VN – Wouter van den Elsen)

Lees meer:

Jos de Blok weigert voorzitterschap V&VN

Atie Schipaanboord verlaat V&VN na twee jaar

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.