Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk Bakker volgt Steven van Eijck op bij VELO

Het strategisch samenwerkingsverband van acht eerstelijnsorganisaties van zorgaanbieders VELO heeft op 7 juli 2014 een opvolger benoemd voor de vertrekkende voorzitter van VELO, Steven van Eijck. Henk Bakker, voorzitter Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN), zal in de volgende fase van VELO gedurende de komende twee jaar het voorzitterschap vervullen.
Henk Bakker volgt Steven van Eijck op bij VELO

VELO is een samenwerkingsverband van ActiZ, KNGF, KNMP, KNOV, LHV, LVE, NMT en V&VN. Sinds de oprichting van het VELO was Steven van Eijck onafhankelijk voorzitter. Bakker gaat zich hard maken voor het VELO Actieplan. Met ‘beste zorg in de buurt’ als motto en de ambitie om de professionele samenwerking tussen eerstelijns zorgverleners te optimaliseren. De focus ligt op de meerwaarde van die samenwerking bij langer thuiswonen, bij therapietrouw en bij het voorkómen van onnodige zorg in de tweedelijn. Om innovatie in de samenwerking tussen eerstelijns zorgverleners te stimuleren, is bij het afscheid van de vertrekkend voorzitter de tweejaarlijkse Steven van Eijck Innovatieprijs ingesteld.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.