Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk Prins verlaat ‘s Heeren Loo Zorggroep

Mark van Dorresteijn
Henk Prins verlaat ’s Heeren Loo Zorggroep als lid van de raad van bestuur. Per 1 februari 2013 wordt hij bestuurdersvoorzitter van Zorggroep Charim, een organisatie voor ouderenzorg van protestants-christelijke signatuur met 1700 medewerkers in de regio’s Veenendaal en Zeist.
Henk Prins
Henk Prins - Foto: 's Heeren Loo

Prins startte in 1999 bij de ’s Heeren Loo Zorggroep. Eerst was hij leidsman in Julianadorp, later in Druten. De laatste vier jaar was hij verantwoordelijk voor de portefeuille Zorg in de Raad van Bestuur en sinds het voorjaar van 2012 voor de portefeuilles Vastgoed en Onderwijs.

Prins bij ’s Heeren Loo

Door fusies en samenwerkingsverbanden was de ’s Heeren Loo Zorggroep voortdurend in beweging. Henk Prins trok meermaals organisatieonderdelen met succes uit het financiële slop. Bovendien kennen mensen in zijn omgeving hem vooral als een man met een groot hart voor de zorg. Nu de belangrijkste veranderingen bij de ’s Heeren Loo Zorggroep zijn gerealiseerd, achtte Henk Prins de weg vrij om terug te keren naar de ouderenzorg. Voordat hij zijn opwachting maakte bij de ’s Heeren Loo Zorggroep was hij bijna 9 jaar directeur in deze sector.

Portefeuilles

De komende maanden neemt bestuursvoorzitter Paul de la Chambre de portefeuille Vastgoed in de raad van bestuur waar. Portefeuillehouder zorg Kees Erends zal de verantwoordelijkheid voor de scholen van ’s Heeren Loo Zorggroep overnemen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.