Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk-Willem Laan bestuurder NSGK

Redacteur Zorgvisie
Henk-Willem Laan is aangesteld als bestuurder bij de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Hij volgt Ingrid Tuinenburg op, die na acht jaar vertrekt bij de stichting.
Verstandelijke_handicap_Fotolia_450.jpg
Foto: Fotolia

Laan werkt op dit moment als adjunct-directeur bij kinderopvangorganisatie Junis. Hij studeerde fiscale economie en deed ervaring op in de accountancy. De NSGK meldt dat hij daarnaast ervaringsdeskundige is, omdat hij vader is van een kind met een meervoudige beperking.

Laan wil zich bij de stichting gaan inzetten om kinderen en jongeren met een beperking mee te laten doen in de samenleving. De raad van toezicht van NSGK noemt hem een waardige opvolger van Tuinenburg. Laan begint per 1 januari 2017 in zijn nieuwe functie. 

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.