Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hermanides stapt op bij Novadic-Kentron

Roel Hermanides treedt per 1 juli 2015 terug als lid van de raad van bestuur van Novadic-Kentron. De achtergrond van dit besluit is een verschil van inzicht tussen de raad van toezicht en Roel Hermanides over de bedrijfsvoering van Novadic-Kentron.
ANP Lex van Lieshout

In goed overleg hebben de heer Hermanides en de  raad van toezicht afgesproken dat Hermanides tot 1 juli 2016 nog full time als adviseur bij Novadic-Kentron werkzaam zal blijven om een aantal strategische projecten uit te voeren. De Raad van Toezicht heeft een regeling getroffen, die voldoet aan de WNT (Wet normering bezoldiging topfunctionarissen) en aansluit bij de cao GGZ.

Gewenste topstructuur

De raden van toezicht en bestuur  schrijven in een persbericht: ‘Wij realiseren ons dat aandacht voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg de hoogste prioriteit heeft en zullen ons daar in de komende periode voor blijven  inzetten. In overleg met Walther Tibosch, voorzitter van de raad van bestuur, en met de ondernemingsraad, cliëntenraad en het topmanagement, zal de komende maanden worden nagedacht over de gewenste topstructuur van Novadic-Kentron. Roel Hermanides is sinds 1998 bestuurder bij Novadic-Kentron en heeft een grote invloed gehad op de ontwikkeling van de organisatie. Ook op landelijk niveau heeft hij actief bijgedragen aan de professionalisering en profilering van de verslavingszorg. De raad van toezicht is hem daarvoor zeer erkentelijk.’ Novadic-Kentron is een instelling voor verslavingszorg in Brabant.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.