Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hetty van Oldeniel nieuwe directeur van Boogh

Mark van Dorresteijn
Hetty van Oldeniel is per 1 oktober benoemd tot directeur van Boogh. Zij volgt hiermee Willy Bakker op, die vanaf de oprichting in 1977 deze functie vervulde.
Hetty van Oldeniel nieuwe directeur van Boogh

Hetty is vanaf 1985 werkzaam in de gezondheidszorg, eerst als verpleegkundige in het Academisch Ziekenhuis in Groningen en in de Rotterdamse thuiszorg. Daarna werd zij in Amsterdam vestigingmanager van zorguitzendgroep Medi Interim, waar Hetty aan de commerciële kant van de sector werkte. Vervolgens werd ze onderzoeker en adviseur bij het Nationaal Ziekenhuis Instituut, tegenwoordig Prismant. Hier hield ze zich bezig met kwaliteitsbeleid en zorgzwaartefinanciering in de Nederlandse ouderenzorg. In deze periode studeerde ze aan de UvA organisatie en beleid. Daarna stapte zij over naar het management van de ouderenzorg, eerst bij de Stichting Tabitha in Amsterdam en daarna bij Zorgpartners Midden-Holland. Hetty volgde de Top Class aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar uitdaging heeft altijd gelegen in kwaliteitsverbetering en zorg- en dienstinnovatie in een financieel en organisatorisch gezonde organisatie.

Boogh

Boogh is specialist in het begeleiden van activiteiten en arbeid voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en mensen met een lichamelijke handicap. Boogh is gevestigd op een zestal locaties in Midden-Nederland. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.