Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Holleman nieuwe bestuurder van Vivent

Met ingang van 23 juli 2007 is de heer W.H.M. Holleman benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Vivent.

Vivent is de afgelopen tijd met een zekere regelmaat in het nieuws geweest door de financiële problemen, reorganisatie en spanningen tussen de Raad van Bestuur, Centrale Ondernemingsraad en vakorganisaties. Naar aanleiding van de gerezen problemen zijn de twee leden van de Raad van Bestuur vorige week teruggetreden. Om weer orde op zaken te stellen bij Vivent is er zo snel mogelijk een nieuwe bestuurder aangesteld.

CV

De heer Holleman beschikt over een geruime ervaring als interim-manager bij diverse (zorg)organisaties. Recentelijk heeft hij gewerkt bij Zorgcentrum Tilburg zuid (ZTz) en heeft hij deze instelling organisatorisch en financieel weer op orde gebracht.

Oplossingen

De benoeming wordt gesteund door de Centrale Ondernemingsraad, Centrale Cliëntenraad en vakorganisaties. Afgesproken is gezamenlijk de schouders onder de oplossing van de problemen te zetten. (ZorgVisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Crisis bij thuiszorgorganisatie Vivent

Ultimatum aan leiding Vivent

OR en bestuur Vivent naderen ultimatum

Bestuur Vivent legt functie neer

Website:

Vivent

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.