Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Hou patiëntveiligheid op de strategische agenda van ziekenhuizen’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Het patiëntveiligheidsprogramma Tijd voor verbinding wil, met de intrinsieke motivatie van zorgprofessionals als motor, vooruitgang boeken op de Nivel-thema’s antistolling, kwetsbare ouderen en multidisciplinair leren en verbeteren. “Als je het bottom-up opbouwt, is het risico dat het bij het middenrif blijft hangen”, zegt Annemieke Schoemaker-Beugeling, de nieuwe programmaleider bij Tijd voor verbinding.
Annemieke Schoemaker-Beugeling, de nieuwe programmaleider bij ‘Tijd voor verbinding’.
Annemieke Schoemaker-Beugeling, de nieuwe programmaleider bij ‘Tijd voor verbinding’.
Premium

De verbetering van de patiëntveiligheid

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Beste Annemiek,
   Patiënt veiligheid ?.
   Met verbazing lees ik het onderwerp. Als er nu juist de afgelopen 3.5 jaar vrijwel alles totaal mis is gegaan is het wel juist de patiënt veiligheid .
   Hoef niet uit te leggen waar het hier om gaat .
   Bij de vele opname’s door de in angst gemanoeuvreerd deel van de bevolking bij de zogenoemde ,C. Pandemie ( die. geen pandemie was) C. infectie en ingezette behandeling.
   Buikligging , meganische beademing en verkeerde medicatie . Zijn veel dodelijke slachtoffers gevallen . Ook toen men wist dat deze aanpak averechts was .
   En nog steeds heerst er in de ziekenhuizen het adagium van weg kijken naar de werkelijkheid van toen en nu . Veel zaken zijn aangewakkerd door de media en een volkomen incompetent SMT . En nog spreek Ernst Kuipers met meel in de mond . Bijvoorbeeld zijn visie op de totaal ongeschikte PCR test om een valide C besmetting mee te kunnen vast stellen . Daardoor is een heel circus van foute resultaten ontstaat ,en zal blijven ontstaan . De ontdekker van deze test Kary Mullis heeft dit voor zijn dood al aangegeven. Niet geschikt buiten de lab zetting op grote schaal toe te passen . In het verlengde van dit alles de gehoorzaamheid maskers die totaal nutteloos zijn na wetenschappelijk onderzoek . Dit alles Annemieke onder de noemer veiligheid .
   Ook de vele patiënten die het ziekenhuis opname wel hebben overleeft zitten met emotionele en psychische schade of door de C injectie beschadigd lichaam . Immers in de experimentele mRNA gentherapie injectie aanwezige spyke eiwitten tast het immuunsysteem aan en veroorzaakt o.a. diverse zij effecten
   Zoals bloed gerelateerd. Met bloedverdunners hopelijk tijdelijk te verlichten .
   Kortom patiënt veiligheid een zeer beladen onderwerp in het licht van deze beschouwing .

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.