Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Huijsman stapt terug als directeur Zorg Consult

Robbert Huijsman heeft zich teruggetrokken als directeur van Zorg Consult Nederland. Huijsman neemt de stap vanwege stijlverschillen met de andere directeur van Zorg Consult Nederland, Bart Durlinger.
Huijsman stapt terug als directeur Zorg Consult

Een jaar geleden startten Robbert Huijsman en Bart Durlinger als tweehoofdige directie van Zorg Consult Nederland. Wegens onderlinge verschillen heeft de raad van commissarissen Huijsman gevraagd om terug te treden als directeur en als partner deel uit te blijven maken van het bureau. “Dit is natuurlijk niet de bedoeling geweest na mijn overstap vanuit de universiteit waar ik onderwijsdirecteur was en nu nog part time hoogleraar ben. Maar mijn passie voor innovatie en ambitie om organisaties te helpen verbeteren, is er niet minder door geworden”, zegt Huijsman. Huijsman zal actief blijven in opdrachten en productontwikkeling in de ouderenzorg en de GGZ. Bart Durlinger blijft statutair directeur. De commissarissen beraden zich over de toekomstige besturing van het bureau. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen)

Lees ook:

Huijsman directeur Zorgconsult Nederland

parttime promovendi

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.