Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IGZ kijkt ook naar goede prestaties zorg: Zorgveiligprijs

Mario Gibbels
De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) reikt volgend jaar voor de tweede keer de IGZ ZorgVeiligPrijs uit. De prijs gaat naar het beste initiatief in 2009 op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid in de zorg.

De IGZ is een waakhond, maar vindt dat positieve prestaties in de gezondheidszorg ook wel eens beloond mogen worden. “De zorg kan veiliger worden als goede initiatieven navolging vinden bij andere aanbieders van zorg, preventie of medische producten”, aldus de IGZ. “Wij willen dat graag stimuleren.”

Het winnende initiatief

De inspectie nodigt instellingen, organisaties, bedrijven en personen die zich bezig houden met zorg, preventie of medische producten uit om mee te dingen naar de IGZ ZorgVeiligPrijs. “Het winnende initiatief moet in 2009 een uitstekende prestatie met aantoonbare resultaten op het gebied van patiënt- of cliëntveiligheid hebben neergezet”, stelt de IGZ. De winnaar wordt bekend gemaakt op het jaarlijkse IGZ congres over Patiëntveiligheid op 15 juni 2010 in De Doelen te Rotterdam. Aanmelden voor de IGZ ZorgVeiligPrijs kan hier. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.