Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ineke Strijp in bestuur GGZ WNB

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
GGZ Westelijk Noord-Brabant krijgt een nieuwe bestuurder.
Strijp.Ineke.jpg

Dat laat de organisatie vandaag weten. 

Strijp is per 1 augustus 2016 aangesteld. Zij volgt Lex de Grunt op die op 1 september vertrekt naar de raad van bestuur van ggz-instelling Altrecht.

Zorgbestuurder
Samen met huidig bestuurslid Patrick Knapen gaat Strijp een collegiaal bestuur vormen. Zij laten weten de huidige strategische lijn voort te zetten en de organisatie verder ontwikkelen, met aandacht voor het behoud van de stabiliteit.

Zorgsector
Ineke Strijp heeft ervaring opgedaan in verschillende organisaties en sectoren, waaronder ziekenhuizen en een ggz-instelling. Ook was ze toezichthouder bij zorginstelling Curamare.

Dossier Personalia
In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.
Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.