Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inge Borghuis is Business Improvement Manager 2012

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De titel ‘Business Improvement Manager 2012’ is gegaan naar Inge Borghuis. Zij heeft de overwinning te danken aan een succesvol veranderingsproject bij thuiszorgorganisatie Zorgaccent.
Inge Borghuis is Business Improvement Manager 2012

Buurtzorgconcept

Borghuis voerde bij Zorgaccent de Buurtzorgformule door: in een half jaar tijd transformeerde zij Zorgaccent naar een slagvaardige organisatie met 50 zelfsturende teams van verpleegkundigen en verzorgenden in de buurt.

Osira

Het traject was gericht op de herwaardering van vakmanschap, verbetering van de zorg en maatwerk voor de cliënten. Kiwa Prismant, het expertisecentrum voor transparantie in de zorg ondersteunde haar bij de transformatie. Inge implementeert haar aanpak momenteel bij Osira Amstelring. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees meer:

Buurtzorg NL genomineerd voor de Business Intelligence Award 2012

Buurtzorg boort nieuwe markt aan met pension

Buurtzorg exporteert concept naar Zweden

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.