Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ingrid Wolf in toezicht drie Rotterdamse stichtingen

Mark van Dorresteijn
Ingrid Wolf is per 1 januari toegetreden als voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Gezondheidscentrum Randweg, Stichting Tarwezigt en Stichting Zorg op Zuid te Rotterdam. Zij volgt daarmee Marco van Alderwegen en Carla van der Padt op.
Ingrid Wolf in toezicht drie Rotterdamse stichtingen

Wolf is lid van raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep sinds januari 2013. Daarvoor was zij werkzaam als vaatchirurg in het St. Anna Ziekenhuis. Zij heeft haar opleiding geneeskunde in Rotterdam gevolgd en is om die reden goed bekend met de stad en haar inwoners. Zij heeft ervaring met samenwerkingsprocessen en veranderprocessen in de zorg. Zij is verder voorzitter van de raad van toezicht van Seniorenresidentie Ruiterbos te Breda.

Stichtingen

De drie stichtingen voor de eerstelijnsgezondheidszorg in Rotterdam Zuid zijn het proces tot intensieve samenwerking/fusie ingegaan om te komen tot goede samenhangende multidisciplinaire en geïntegreerde eerstelijnszorg in dit deel van Rotterdam. De stichtingen staan voor het bevorderen van een goede gezondheid, actieve leefstijl en algemeen welbevinden en bij ziekte of gebrek zolang mogelijk de regie over eigen leven te blijven houden. De gezondheidscentra bieden daartoe waar nodig multidisciplinaire en op ieders individuele omstandigheden afgestemde informatie, dienstverlening en/of geïntegreerde zorg en aandacht voor de lichamelijke, psychische- en sociale vragen van de patiënt in Rotterdam Zuid.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.