Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Inspectie verscherpt haar toezicht op zorgcentrum Oldeslo

Het Haagse woonzorgcentrum Oldeslo is door de Inspectie van de Gezondheidszorg (IGZ) onder verscherpt toezicht gesteld. Dat meldden beide partijen donderdag.
Inspectie verscherpt haar toezicht op zorgcentrum Oldeslo

De zorginstelling blijft gewoon open, maar moet voor 1 februari orde op zaken stellen. Zo moeten zorgdossiers beter gebruikt worden en de deskundigheid van het personeel moet verbeteren. De IGZ had het 104 bedden tellende centrum al langer in het vizier. In augustus 2012 bleek dat Oldeslo worstelde met onder meer zorg voor patiënten met gedragsproblemen en veilig wonen. Zo stonden er balkondeuren open en zaten onrustige demente bewoners zonder toezicht in de huiskamer. (ANP)

1 REACTIE

  1. Wat slecht van deze instelling. Onrustige demente bewoners maak je toch rustig met HALDOL. Gewoon dus , slecht inkoopbeleid ? ? Deskundigheid van personeel moet NOG beter ? ? Duidelijk is ook : gewoon toezicht helpt niet , alleen VERSCHERPT toezicht ? ? En dat voor 40.000 instellingen ? ? Hier helpt alleen BEZUINIGEN : als al het slechte personeel eruit gaat neemt de kwaliteit van de rest toch toe ? ? Maar ja, wat weet de eerste de beste bestuurder van personeelskwaliteit ? Meestal wordt de EIGEN kwaliteit al financieel te hoog ingeschat en echte medische zorgkwaliteit te laag betaald . Succes , mevrouw Van Diemen . Succes regeltjesland.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.