Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Investeringsmaatschappij in Slotervaartziekenhuis

AMSTERDAM - Jan Andrea, de wegens fraude veroordeelde ex-Aholdbestuurder, wordt toezichthouder bij het het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Naast hem wordt er nog een lid van de raad van toezicht benoemd en een lid van de raad van bestuur.

De drie bestuurders worden naar voren geschoven door een nog onbekende investeringsmaatschappij, die het ziekenhuis een overbruggingskrediet van tien miljoen euro heeft verstrekt. Zonder dit overbruggingskrediet dreigde het Slotervaartziekenhuis failliet te gaan.

Het Slotervaartziekenhuis bood zich twee weken geleden te koop aan via een advertentie in het Financieele Dagblad en op de website van ZorgVisie. De advertentie heeft erg veel reacties opgeleverd, aldus het ziekenhuis. Volgens de Volkskrant moet het ziekenhuis zo’n tachtig tot negentig miljoen opbrengen. Partijen hebben tot half augustus de tijd om met een bod op het Slotervaartziekenhuis te komen. (ZorgVisie – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.