Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Isala klinieken houdt buitenpoli in Heerde

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
De Isala klinieken heeft besloten de in april 2010 gestarte buitenpoli in Heerde voort te zetten.
Isala klinieken houdt buitenpoli in Heerde

De buitenpoli begon als pilot, met de voorwaarde van een evaluatie na twee jaar.

Positieve adviezen

Het besluit tot voortzetting is genomen “op grond van positieve adviezen van de adviesorganen”. De polikliniek startte met zes specialismen, inmiddels zijn dat er twaalf.

Aan de poli is ook een diagnostisch centrum voor bloed- en röntgenonderzoek verbonden. Dit wilden de Heerdese huisartsen graag. De poli bevindt zich in ‘De Wendhorst’, een huis voor verpleging en revalidatie. Dit zorgt voor een goede samenwerking tussen het ziekenhuis en de ouderenzorg, zo laat Isala weten. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees meer:

Isala lanceert patiëntenportaal

Permanente samenwerking Noorderboog en Isala

VUmc en Isala werken samen bij stamceltransplantaties

1 REACTIE

  1. Het is de Marktwerking , het kan de Zorg Miljarden ( nu 70 Miljard kost het nu ) opleveren. De Burocratie kost honderden miljoenen , waar de Politiek niets mee doet. Een voorstel in Noord Friesland komt bij mij zeer goed over.Politiek doe iets mee met de kennis vanuit het Noorden.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.