Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ITSN verzorgt outsourcing Stichting Nieuwebrug

Mario Gibbels
Zorggroep Stichting Nieuwebrug heeft met ITSN een overeenkomst gesloten voor het uitbesteden van de volledige ICT.

De volledige automatisering van Nieuwbrug is er opgericht een grotere groep gebruikers toegang te geven tot het elektronisch cliënt dossier (ECD) en cliënten relatie management (300 gebruikers). Korte back-up tijden en stabiliteit van systemen zijn hiervoor essentieel.

Voor uitvoerende werkzaamheden, zoals het beheer van de werkplekken en de IT server omgeving, heeft Stichting Nieuwebrug besloten deze diensten op basis van zakelijke en meetbare afspraken uit te besteden.

Na een uitvoerig selectie traject heeft Stichting Nieuwebrug voor ITSN gekozen. Bij de vernieuwing van de IT server omgeving heeft ITSN gebruik gemaakt van de storage oplossing van NetApp en server virtualisatie (op basis van VMware) om de server capaciteit zo goed als mogelijk te benutten en de beschikbaarheid van de systemen optimaal te beheersen.

Voordelen van server virtualisatie vertalen zich verder onder andere in een besparing in hardware-, energie- en beheerkosten en een goede beheersing van productie uitval van de centrale systemen. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.