Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ivo van Dijk in bestuur ONVZ Zorgverzekeraar

Mark van Dorresteijn
Ivo van Dijk is per 1 oktober 2015 benoemd tot lid van de raad van bestuur van ONVZ Zorgverzekeraar. Hij vormt samen met Jean-Paul van Haarlem de raad van bestuur.
Ivo van Dijk
Ivo van Dijk - Foto: ONVZ

Van Dijk heeft jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de zorgsector. Hij is sinds 2011 algemeen directeur van alarmcentrale SOS International, onderdeel van a.s.r. Bij dit concern was Van Dijk tussen 2002 en 2011 adjunct directeur Zorgverzekeringen. ‘Ik zie er enorm naar uit om bij ONVZ aan de slag te gaan’, zegt Van Dijk. ‘ONVZ is een zorgverzekeraar met een duidelijk eigen koers en een slagvaardige organisatie met veel ambitie. Dat spreekt mij zeer aan.’

Vertrek Erno Kleijnenberg

Met de toetreding in oktober is de raad van bestuur van ONVZ Zorgverzekeraar compleet. Eerder dit jaar maakte de huidige bestuursvoorzitter, Erno Kleijnenberg, bekend dat hij op 1 oktober 2015 met pensioen gaat. Hij wordt opgevolgd door Jean-Paul van Haarlem, die sinds 2005 deel uitmaakt van de raad van bestuur van ONVZ Zorgverzekeraar.

Personalia

Hier vindt u de laatste wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht in zorginstellingen.
Bekijk het dossier

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.