Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jaap Sijmons benoemd tot gewoon hoogleraar Gezondheidsrecht Universiteit Utrecht

Professor meester Jaap Sijmons (1959), advocaat-partner Gezondheidszorg bij Nysingh advocaten en notarissen, is per 1 januari 2017 benoemd tot hoogleraar Gezondheidsrecht aan de Universiteit Utrecht in de faculteit van de Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.
Sijmons_nb.jpg

Jaap Sijmons was na zijn promotie in 2006 aan de Rijksuniversiteit Groningen vanaf januari 2007 reeds bijzonder hoogleraar Gezondheidsrecht in Utrecht aan het Molengraaf Instituut voor Privaatrecht. Hij wordt dus nu ordinarius aan dezelfde universiteit. Naast deze functies is hij o.a. lid van de Gezondheidsraad en Voorzitter van de Vereniging Gezondheidsrecht. 

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.