Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jaap van Weeghel bijzonder hoogleraar Rehabilitatie

Redactie Zorgvisie
De Universiteit van Tilburg heeft dr. Jaap van Weeghel benoemd op de nieuwe, bijzondere leerstoel Rehabilitatie en maatschappelijke participatie van mensen met ernstige psychische aandoeningen.
Jaap van Weeghel bijzonder hoogleraar Rehabilitatie

Hij gaat per 1 september deze functie uitoefenen bij Tranzo, het wetenschappelijk centrum op het gebied van zorg en welzijn van de UvT. De leerstoel is bij Tranzo gevestigd door de Parnassia Bavo Groep.

Leeropdracht

Jaap van Weeghel zal zich in het kader van zijn leeropdracht richten op effectonderzoek naar rehabilitatieprogramma’s en -methodieken en op onderzoek naar predictoren en determinanten van maatschappelijke participatie op de gebieden wonen, werken, leren en sociale relaties van mensen met psychosen of andere ernstige psychische aandoeningen. Daarnaast gaat hij de implementatie van effectief gebleken interventies in de rehabilitatiepraktijk onderzoeken. Ook zal bijdragen aan het universitaire onderwijs op voornoemde gebieden. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.