Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jacqueline Joppe en Lucas Middelhoff in toezicht Severinus

Jacqueline Joppe en Lucas Middelhoff zijn per 1 januari en per 1 mei jl. gestart als lid van de Raad van Toezicht van Severinus. Zij volgen Marjolijn Daverveld en Hans Kerkkamp op die in 2015 zijn teruggetreden uit de Raad van Toezicht
bestuur400.jpg

Jacqueline Joppe is voorzitter raad van bestuur van Zorggroep Elde in Boxtel en vicevoorzitter van het bestuur van ActiZ. Zij beschikt over ruime en uitgebreide kennis van en ervaring in de langdurige gezondheidszorg. Lucas Middelhoff was tot voor kort werkzaam als bestuurder bij MEE Zuidoost Brabant en is lid van diverse landelijke commissies op het gebied van de zorg voor mensen met een beperking. Hierdoor heeft hij een goed zicht op het cliëntenperspectief van mensen met een verstandelijke beperking en hun vertegenwoordigers. De raad van toezicht van Severinus bestaat naast Jacqueline Joppe en Lucas Middelhoff uit: Saskia Langbroek – Coppus, Ton Horn, Ad Boets en Piet Kerkhofs.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.