Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jacqueline Joppe nieuwe bestuurder Pantein

Mark van Dorresteijn
Jacqueline Joppe is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Pantein. Zij start per 1 april 2011. De driehoofdige raad van bestuur van Pantein is hiermee weer op volle sterkte.
Jacqueline Joppe nieuwe bestuurder Pantein

Joppe is sinds 2008 werkzaam bij Pantein als directeur Huishoudelijke Hulp. Dit onderdeel is in 2010 verzelfstandigd en heeft zich onder haar leiding tot een solide bedrijf ontwikkeld dat dagelijks 5000 klanten in de regio huishoudelijke hulp geeft. Voor haar aanstelling bij Pantein was Jacqueline Joppe werkzaam als manager zorginkoop ziekenhuizen en ggz bij VGZ-IZA-Trias zorgverzekeringen. In de periode 2007-2008 was zij adjunct-directeur bij het Nederlands Inkoop Centrum met de aandachtgebieden maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie.

Opleiding

De nieuwe bestuurder heeft aan de Hogeschool Nijmegen Verpleegkunde gestudeerd. Aan het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit van Utrecht heeft ze de Master of Management in de non-profit gevolgd. Momenteel studeert zij rechten aan de Universiteit van Amsterdam. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.