Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Fidder weggestuurd bij Gelre ziekenhuizen

Mark van Dorresteijn
Jan Fidder verlaat Gelre ziekenhuizen na verschil van inzicht over de aansturing van de organisatie. In overleg met de raad van toezicht is besloten dat Fidder een nieuwe uitdaging gaat zoeken.
Jan Fidder weggestuurd bij Gelre ziekenhuizen
Foto: Gelre ziekenhuizen

Fidder laat volgens de organisatie een ziekenhuis achter dat mede onder zijn leiding een duidelijke beleidsstrategie heeft uitgezet. ‘Ook heeft hij onder andere een belangrijke bijdrage geleverd aan het nieuwe samenwerkingsverband tussen het ziekenhuis en medisch specialisten en de herpositionering van de financiële afdeling.’

Vertrekpremie

Fidder krijgt het bedrag mee dat bij zijn aanstelling in 2011 is overeengekomen. Het bedrag blijft binnen de overgangsbepalingen van de Wet Normering Topinkomens en zal worden opgenomen in de jaarrekening van Gelre ziekenhuizen.

Voorzitter gezocht

Gelre ziekenhuizen gaat op zoek naar een nieuwe voorzitter van de raad van bestuur, dat nu bestaat uit Gerjan Heuver en Erik den Teuling (ad-interim).

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.