Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Griepink lid raad van bestuur Carinova

Anouk Brinkman
De raad van toezicht van Carinova heeft Jan Griepink per 1 juli benoemd tot lid van de raad van bestuur. Hij volgt Leontine Verhoeven op die de organisatie in mei heeft verlaten.
Jan Griepink

Jan Griepink was de afgelopen acht jaar zorgdirecteur bij Carinova en tevens lid van het managementteam. In die periode had Griepink kleinschaligheid, wijkgericht werken, vastgoedontwikkeling en meer ruimte voor professionals in zijn pakket.
In zijn nieuwe functie zal Griepink, met de voorzitter van de raad van bestuur Henk van Zwam, deze organisatorische en zorginhoudelijke transitie verder ontwikkelen.

Eerder was Griepink directeur woonzorg bij Carinova en daarvoor bekleedde hij de functie van manager centrale zorg bij Stichting Livio. Sinds 2011 is Griepink voorzitter van het bestuur van stichting De Korhoenders, een kleinschalig woonproject voor verstandelijk beperkte jongeren.

Leontine Verhoeven

Leontine Verhoeven zit sinds mei in de raad van bestuur van De Twentse Zorgcentra. Verhoeven was ruim vijf jaar werkzaam bij Carinova. Daarvoor werkte zij als controller bij de Baalderborg Groep en Zorggroep STR.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.